تبلیغات
آموزش آشپزی - طرز تهیه آبگوشت بزباش

آموزش آشپزی

دوشنبه 29 آذر 1389

طرز تهیه آبگوشت بزباش

نویسنده: آموزش آشپزی   طبقه بندی: آبگوشت و آش، 

گوشت ماهیچه گوسفندی : ۷۵۰ گرم
تره فرنگی : ۲۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده : ۲۰۰ گرم
شنبلیله : ۱۰۰ گرم
لوبیا چشم بلبلی : ۱۵۰ گرم
لیمو عمانی : ۵ عدد
روغن : ۴ قاشق سوپخوری
پیاز : ۱ عدد
زردچوبه : ۱ قاشق مربا خوری
فلفل : قدری
نمک : قدری
رب گوجه فرنگی : قدری
گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوئیم و با لوبیا و پیاز خرد کرده و ۵ تا ۶ لیوان آب در حرارت ملایم بار می کنیم، تا کمی گوشت بپزد بعد هسته های لیمو را بیرون می آوریم و داخل آن می کنیم سپس سبزی را تمیز و خرد می کنیم و با روغن کمی سرخ می نمائیم و داخل گوشت می ریزیم و می گذاریم گوشت کاملاً بپزد در اواخر طبخ ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی پوست گرفته با کمی نمک و فلفل و زرد چوبه به آن اضافه می کنیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ نفر کافی است.

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :