تبلیغات
آموزش آشپزی - طرز تهیه اسپاگتی‌ بولونیایی‌

آموزش آشپزی

● مواد لازم :
▪ پنیر پیتزا: به میزان دلخواه
▪ هویج : ۱ عدد
▪ رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
▪ گوجه فرنگی : ۲ عدد
▪ آب گوشت : دوسوم فنجان
▪ آب جوش : ۲ لیتر
▪ پیاز متوسط: ۱ عدد
▪ ساقه كرفس : ۲ عدد
▪ كره : ۴۵ گرم
▪ گوشت چرخ كرده : ۵۰۰ گرم
▪ روغن زیتون : ۱ قاشق چایخوری
▪ نمك : یك و نیم قاشق چایخوری
▪ آب غوره نجوشانده : دو سوم پیمانه
▪ ماكارانی : ۴۰۰ گرم
● طرز تهیه :
ابتدا پنیر را رنده كنید، سپس پیاز را پوست گرفته و یا رنده كنید، كرفس ها را هم به همین شكل می توانید ریز كنید، گوجه فرنگی ها را پوست كنده و خرد كنید، كره را در ماهیتابه داغ كنید و پیاز، هویج و كرفس را به آن اضافه نمایید و بگذارید سرخ شود.
گوجه های خرد كرده ، رب گوجه و گوشت چرخ كرده را به آن اضافه كنید و به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر كند و قهوه ای شود.
سپس آب گوشت و برگ مو یا جعفری را به آن اضافه كنید و بگذارید آب آن جوش بیاید.در ظرف را ببندید تا برای مدت ۴۵ دقیقه ، روی حرارت كم بجوشد، در این فاصله هر چندگاه یك بار مواد را هم بزنید تا ته نگیرد.آن گاه ماكارانی را طبق معمول بپزید.

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :