تبلیغات
آموزش آشپزی - طرز تهیه اسپاگتی‌ با سس‌ را تاتول‌

آموزش آشپزی

● مواد لازم :
▪ اسپاگتی رشته ای : ۵۰۰ گرم
▪ برای سس راتاتول :
▪ بادمجان خرد شده : ۱ عدد
▪ پیاز بزرگ خلال شده : ۱ عدد
▪ سیر له شده : ۱ حبه
▪ فلفل سبز خرد شده : ۱ عدد
▪ كدو سبز خرد شده : ۲ عدد
▪ گوجه فرنگی پوست كنده و چرخ شده :۵۰۰گرم
▪ سركه سفید: یك دوم فنجان
▪ ریحان تازه خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری
▪ پودر آویشن خشك : یك دوم قاشق غذاخوری
▪ فلفل سیاه تازه پودر شده : به میزان دلخواه
▪ پنیر پارمزان رنده شده : ۲ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه :
اسپاگتی را به مدت ۸ الی ۱۲ دقیقه بجوشانیدو سپس آن را آبكشی كنید.
برای تهیه سس ، تمامی مواد لازم ، كدو سبز وبادمجان و... را در یك ماهیتابه نچسب ریخته و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم قراردهید و هراز گاهی آن را هم بزنید.
در مرحله آخر سس آماده شده را روی اسپاگتی ریخته و آن را با پنیر پارمزان رنده شده تزیین نمایید.
● ارزش غذایی :
▪ كالری : ۵۲۰ كیلوكالری
▪ چربی كل : ۲۲ گرم
▪ كلسترول : ۲ میلی گرم
▪ فیبر: ۲۵ گرم

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :