تبلیغات
آموزش آشپزی - طرز تهیه آبگوشت با آب انار

آموزش آشپزی

پنجشنبه 23 دی 1389

طرز تهیه آبگوشت با آب انار

نویسنده: آموزش آشپزی   طبقه بندی: آبگوشت و آش، 

● مواد لازم ( برای ۵ یا ۶ نفر)
گوشت سردست نیم كیلو
پیاز متوسط دو عدد
نخود و لوبیا سفید یك فنجان
فلفل سبز ریزچند عدد
سیب زمینی استانبولی ۲۵۰ گرم
آب انار۱ لیوان
رب گوجه فرنگی یك قاشق سوپخوری
نمك و فلفل وزردچوبه به میزان كافی
● طرز تهیه:
گوشت را پس از پاك كردن و شستن، چند تكه كرده و با پیاز خرد شده و روغن كمی تفت دهید. نخود و لوبیا را از قبل خیس كنید. بعد از خیس خوردن، آنها را با زردچوبه و ۲ لیوان آب داغ روی شعله ملایم بپزید. رب گوجه فرنگی را كمی تفت دهید. سپس آب انار، سیب زمینی، نمك و فلفل را اضافه كنید. پس از آماده شدن غذا، آن را سرو نمایید.
● نكات تغذیه ای:
▪ در تهیه این آبگوشت از آب انار استفاده شده است. انار دارای خواص بسیاری است و حتی در احادیث هم بر خوردن آن تأكید شده است. از جمله خواص آن می توان موارد زیر را نام برد :
۱- انار خون را تصفیه كرده و تقویت كننده قلب است.
۲- انار اشتها آور است وبهتر است قبل از غذا مصرف شود.
۳- انار در رفع اوره و كلسترول ، دفع سموم و تعادل مایعات بدن به خصوص خون نقش مهمی را ایفا می كند.
۴- مصرف انار شیرین، ایجاد شادی نموده و رنگ رخسار را باز می كند.
۵- مصرف انار شیرین تقویت كننده كبد می باشد و در معالجه یرقان( زردی) مفید است.
۶- انار ترش و شیرین( ملس) باعث كاهش فشار خون می شود.
۷- مصرف انار در معالجه راشی تیسم، كم خونی و ضعف اعصاب مؤثر است و به بدن نیرو می بخشد. ازاین رو امام صادق(ع) می فرماید : به كودكان خود انار بخورانید زیرا آنها را زودتر به حد جوانی می رساند.
▪ تذكرات:
۱- انار برای اشخاصی كه دچار یبوست هستند، مضر است.
۲- انار میوه ای سرد است، بنابراین اشخاصی كه سرد مزاج هستند پس از خوردن آن، مقداری آب جوش با نبات بخورند.
۳- انار برای كسانیكه دچار نفخ معده هستند، ضرر دارد. زیاده روی در مصرف انار ترش ایجاد زخم معده می كند.

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :