تبلیغات
آموزش آشپزی - طرز تهیه شامی ترش

آموزش آشپزی

یکشنبه 3 بهمن 1389

طرز تهیه شامی ترش

نویسنده: آموزش آشپزی   طبقه بندی: دلمه و کوفته و کوکو، 

● مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر:
▪گوشت چرخ کرده بدون چربی: ۵۰۰ گرم
▪ پیاز متوسط رنده شده: ۲ عدد
▪ آرد نخودچی: ۲۰۰ گرم
▪ ریحان، جعفری، گشنیز ریز خرد شده: ۳ قاشق سوپ خوری
▪ زرد چوبه: یک قاشق چایخوری
▪ پودر تخم گشنیز: یک قاشق چایخوری
▪ هویج متوسط: ۵ عدد
▪ شکر: یک قاشق چایخوری
▪ آب: ۲ لیوان
▪ رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری
▪ آبلیمو: یک سوم لیوان
▪ دارچین: یک قاشق چایخوری
▪ سیب زمینی ریز پخته: ۲۰۰ گرم
▪ روغن مایع: ۳ قاشق سوپ خوری
▪ نمک و فلفل: به مقدار لازم
▪ لیموترش: برای تزئین.
● طرز تهیه:
هویج ها را به صورت حلقه حلقه خرد می کنیم و در قابلمه ای با کمی آب، شکر، آبلیمو، روغن مایع و کمی نمک می پزیم. گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، آرد نخودچی، ۲ قاشق سوپ خوری از سبزی ها، زردچوبه، پودر تخم گشنیز، پودر پوست لیموترش، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم. از مواد به اندازه یک گردو برمی داریم و در ماهیتابه ای سرخ می کنیم. شامی ها را پس از سرخ کردن به ماهیتابه بر می گردانیم و اجازه می دهیم تا همراه با ۲ لیوان آب، هویج های پخته ، رب گوجه فرنگی، آبلیمو و دارچین به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم و با درپوش بپزد.

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :