تبلیغات
آموزش آشپزی - طرز تهیه خورش خلال بادام

آموزش آشپزی

جمعه 29 بهمن 1389

طرز تهیه خورش خلال بادام

نویسنده: آموزش آشپزی   طبقه بندی: خورش و غیره، 

●مواد لازم:
▪ گوشت گوساله:۷۰۰ گرم
،▪ بادام خلال شده:
▪ ۱۰۰ گرم،
▪ پیاز:۱ عدد متوسط،
▪ لیمو عمانی :به مقدار دلخواه،
▪ زرشک سیاه:۳/۱ فنخان،
▪ زعفران و نمک : به میزان دلخواه،
▪ رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق
● طرز تهیه:
گوشت را به قطعات ریز خرد میکنیم. خلال بادام را چند ساعت قبل در یک ظرف آب خیس میکنیم.
پیاز ها را هم ریز خرد کرده ودر کمی روغن تفت میدهیم.بعد از چند دقیقه گوشتها را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت میدهیم.زعفران آب کرده را به این مخلوط میافزاییم.سپس سه لیوان آب را به همراه خلال بادام به ظرف افزوده و می گذاریم تا گوشتها و بادام تقریبا بپزند.
۱ربع قبل از اتمام پخت زرشکها و رب را با کمی روغن تفت داده و به خورش میافزاییم و همین طور لیمو عمانی.
این خورش بومی شهر کرمانشاه است که در مجالس در این شهر مصرف میشود.

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :