تبلیغات
آموزش آشپزی - طرز تهیه خورش به

آموزش آشپزی

یکشنبه 1 اسفند 1389

طرز تهیه خورش به

نویسنده: آموزش آشپزی   طبقه بندی: خورش و غیره، 

▪ مواد لازم (برای ۶ نفر):
▪ گوشت ماهیچه یا مغز ران نیم کیلو
▪ به ۱ کیلو (۵عدد)
▪ پیاز ۱ عدد متوسط
▪ روغن زیتون به مقدار کافی
▪ رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری پر
▪ آلو ۱۵ تا ۲۰ عدد
▪ نمک، زردچوبه، دارچین به مقدار دلخواه
▪ لپه نصف استکان
● طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و در روغن زیتون تفت می دهیم. گوشت را به صورت مکعب های ریز خرد و تکه تکه کرده و پس از شستن، در پیاز کمی تفت می دهیم. به را پوست کنده، چهار قاچ می کنیم. دانه های آن را جدا و هر خلال را ۳ قسمت کرده و در کمی روغن زیتون تفت می دهیم (تا حدی که کمی طلایی شود). گوشت، پیاز داغ، به، آلو و لپه خیس کرده را درون قابلمه ریخته حدود ۳ لیوان آب به آن اضافه می کنیم. قابلمه را روی اجاق گذاشته تا با حرارت کم بپزد. رب گوجه فرنگی و ادویه را در حین پخت به آن اضافه می کنیم. حدود ۲ ساعت طول می کشد تا پخته شود. در صورت تمایل می توان کمی آب لیمو به آن اضافه کرد که طعم ترش و شیرین به غذا می دهد. توجه شود که حرارت زیاد موجب له شدن این غذا خواهد شد. خورشت به راه هم می توان با برنج میل کرد و هم با نان.

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :