تبلیغات
آموزش آشپزی - طرز تهیه ساندویچ گلابی و کالباس

آموزش آشپزی

دوشنبه 9 اسفند 1389

طرز تهیه ساندویچ گلابی و کالباس

نویسنده: آموزش آشپزی   طبقه بندی: ساندویچ و پیتزا، 

● مواد لازم
▪ نان تست
▪ کالباس
▪ گلابی
▪ پنیر چدار
● طرز تهیه
ابتدا تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس روی نان تست یک ورقه کالباس گذاشته و روی آن پنیر چدار بریزید.
روی ورقه دیگر نان نیز یک ورقه گلابی قرار دهید و دو ورقه نان تست را روی هم قرار دهید.
به دو طرف نان تست کمی کره بمالید و در حالی که آن را در تابه قرار داده اید با کفگیر محکم نگه دارید تا ساندویچ در حالی که سرخ می شود کاملاً به هم فشرده شود.

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :