تبلیغات
آموزش آشپزی - طرز تهیه سس رایگوت

آموزش آشپزی

چهارشنبه 18 اسفند 1389

طرز تهیه سس رایگوت

نویسنده: آموزش آشپزی   طبقه بندی: سس ها، 

آرد سفید : ۱۰۰ گرم
کره : ۱ قاشق سوپخوری
آب گوشت : ۲ فنجان
آب : ۱ قاشق سوپخوری
سرکه : ۲ قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی : ۱ قاشق سوپخوری
ترخون : قدری
جعفری ساطوری شده : قدری
آرد را در نصف قاشق سوپخوری کره سرخ کنید ولی نه به اندازه ای که رنگ بیاندازد. آبگوشت مخلوط آن بکنید و بگذارید بجوشد. در ظرف دیگر موسیر و سرکه را در دو قاشق آب، کمی بجوشانید و سپس آن را داخل سس نمائید. پس از اینکه سس را از روی آتش برداشتید، جعفری و ترخون ریز کرده و بقیه کره را در آن بریزید.

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :