تبلیغات
آموزش آشپزی - طرز تهیه سس بشامل

آموزش آشپزی

دوشنبه 23 اسفند 1389

طرز تهیه سس بشامل

نویسنده: آموزش آشپزی   طبقه بندی: سس ها، 

شیر هموژنیزه : ۵۰۰ گرم
پیاز : ۵۰ گرم
آرد سفید : ۱ قاشق سوپخوری
کره : ۳۷.۵ گرم
نعناع : ۱۰۰ فنجان
پیازها را خیلی ریز خرد کرده با ربع سیر کره مخلوط کنید. شیر را جوشانیده نصف آن را گرم گرم روی پیازها بریزید و نمک و فلفل و سپس جوز هندی و برگ های معطر را با آن مخلوط کنید و تا ده دقیقه زیر آتش ملایم بپزید. آنگاه مخلوط مزبور را از الک نرم گذرانده بقیه کره را در قابلمه آب نموده آرد را کمی در آن سرخ کرده، باقی مانده شیر را کم کم با آن مخلوط کنید و مجدداً روی آتش بگذارید تا ۱۰ دقیقه بجوشد.

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :