تبلیغات
آموزش آشپزی - طرز تهیه مارمالاد سیب

آموزش آشپزی

سه شنبه 31 شهریور 1388

طرز تهیه مارمالاد سیب

نویسنده: آموزش آشپزی   طبقه بندی: دسر، 

سیب  :  ۱۰۰۰ گرم
کره  :  ۱ قاشق سوپخوری
وانیل  :   قدری
آب  :  ۰.۵ فنجان
شکر  :  ۲ قاشق مربا خوری


پوست سیب‌ها را کنده، هسته‌ آن را گرفته، آن را به ورقه‌های نازک بریده، در قابلمه بریزید. سپس کره، شکر و وانیل به آن افزوده بگذارید بپزد در حین پختن، متصل هم بزنید تا ته نگیرد.

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :