تبلیغات
آموزش آشپزی - طرز تهیه ژیگو

آموزش آشپزی

جمعه 3 مهر 1388

طرز تهیه ژیگو

نویسنده: آموزش آشپزی   طبقه بندی: خوراک های گوشتی، 

گوشت مغز ران گوساله  :  ۲ کیلو
سیر  :  ۲ عدد
هویج  :  ۲ عدد
نمک  :   قدری
فلفل  :   قدری
روغن  :  ۴ قاشق سوپخوری


گوشت گوساله جوان را پاک می‌نمائیم.
هویج و سیر را پوست کنده به درازا می‌بریم.
هویج و سیر را داخل سوراخ‌ها قرار می‌دهیم.
نمک فلفل به گوشت می‌زنیم
با نخ کلفتی گوشت را خوب می‌بندیم.
روغن بروی گوشت می‌نمائیم
گوشت را در کاغذ آلومینیم می‌پیچیم در فر ۳۰۰ درجه به مدت ۲ ساعت می‌گذاریم.
گوشت که پخته شد کاغذ را از دور گوشت باز کرده می‌گذاریم برای نیم ساعت دیگر روی گوشت خوب برشته و طلائی شود، هر ۵ دقیقه باید یک مرتبه روی گوشت را از روغنی که در ته ظرف است بریزیم تا روی گوشت خشک و تیره رنگ نشود.
اگر بخواهیم گوشت ژیگو را به برش‌های نازک ببریم حتماً باید سرد شود.
اگر خواستیم گوشت را گرم و با سس سر میز ببریم با ید پس از خنک شدن و بریدن دو مرتبه برش‌ها را در ظرفی چیده بگذاریم گرم شود و سس را برای روی آن آماده کنیم.
سسی که برای این نوع گوشت تهیه می‌کنیم با ید سس قهوه ساده یا آبی که از گوشت خودش به‌دست می‌آید و یا آب استخوان باشد.
در انتخاب گوشت باید دقت نمود و اگر از گوشت گاو استفاده نمودیم باید مدت پخت بیشتری در نظر بگیریم.

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :